Kızılömerli İlkokulu

Telefon : 328 787 7171
WEB https://sumbaskizilomerliilkokul.meb.k12.tr
Adres : KIZILÖMERLİ KÖYÜ ALİŞANLI MEVKİİ ALİŞANLI KÜME EVLERİ NO 56/1 SUMBAS / OSMANİYE
VİZYON : Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm olanaklarını okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren, bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.
MİSYON : “Tüm öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine ve hayatlarını sürdürmelerine fırsat tanımak, onların 21. yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek eğitim ve öğretim ortamını yaratmak için VARIZ...”
BAŞARILAR : 0

Saatler : 8.20-14.00
Isınma : SOBALI
Servis : OKULUMUZDA 3 ADET TAŞIMALI ÖĞRENCİ SERVİSİMİZ VARDIR.
Ulaşım : OKULUMUZDA 3 ADET TAŞIMALI ÖĞRENCİ SERVİSİMİZ VARDIR.
Yerleşim Yeri : KIZILÖMERLİ KÖYÜ SUMBAS/OSMANİYE
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 12 KM İL MERKEZİNE UZAKLIK 57 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :